Blomsterdesigner som utgår från Borås. Skapar buketter, kransar, blommor till bröllop, begravningar och event.

Välkommen till Blomliw

En personlig kontakt där jag skapar efter era önskemål. Ingen fysisk butik, men ni når mig alltid här eller via mina sociala kanaler. På Instagram uppdaterar jag dagligen om det jag skapar.

Läs mer om mig


Mina områden

Jag jobbar med allt från buketter, till kransar men för att förenkla det jag erbjuder finns det tre områden. Workshops, Buketter & Kransar och Arrangemang. Är det så att du letar efter något utöver detta går det bra att kontakta mig så ska vi kunna hitta en lösning på det.

Workshops

På mina workshops skapar vi tillsammans allt från buketter till kransar eller annat pyssel utefter säsong eller ändamål. Håll utkik på mina sociala kanaler för att se när nästa är!

Till Instagram
Buketter

Letar du efter en bukett till födelsedag, bröllop, mor/fars dag eller någon annan typ av tillställning så tar jag beställningar för att ordna detta efter dina önskemål.

Till min butik
Arrangemang

Behöver du hjälp med ett större arrangemang så som till ett bröllop en begravning eller någon annan stor fest går det att via mig boka en konsultation i min blomsterverkstad.

Boka konsultation


Kontakta mig

Jag är alltid intresserad av samarbeten av olika slag och nyfiken på nya utmaningar så tveka inte att höra av dig till mig om du har några spännande ideér.